Zdarzenie | Dodatkowe informacje | Data zdarzenia |
---|---|---|
Aukcja Cz. III - mięso drobiowe CSP Legionowo została zakończona. | 2023-08-04 10:30:00 | |
Wykonawca Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o. złożył postąpienie. Jego wartość punktowa wynosi: 100.0 | Szczegóły oferty | 2023-08-04 10:27:56 |
Aukcja Cz. III - mięso drobiowe CSP Legionowo została otwarta. | 2023-08-04 10:00:00 | |
Zamawiający CSP wysłał zaproszenia do aukcji Cz. III - mięso drobiowe CSP Legionowo do wykonawców: Zakład Rozbioru Drobiu Karczew Jacek Piwowarczyk (biuro@zrdkarczew.pl) Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o. (biuro@zpm-nowakowski.pl)
|
2023-08-01 14:13:37 |
|
Zamawiający CSP wprowadził terminy dla aukcji Cz. III - mięso drobiowe CSP Legionowo. Data otwarcia: 2023-08-04 10:00:00 , data zakończenia: 2023-08-04 10:30:00. | 2023-08-01 12:34:35 | |
Wprowadzono ofertę wstępną dla wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.. | Szczegóły oferty | 2023-08-01 12:33:42 |
Zamawiający CSP wprowadził osobę uprawnioną do składania postąpień przez wykonawcę Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.. Nazwisko osoby uprawnionej: KAROLINA DĘBOWSKA | 2023-08-01 12:33:16 | |
Zarejestrowano użytkownika: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.. | 2023-08-01 12:32:50 | |
Wprowadzono ofertę wstępną dla wykonawcy: Zakład Rozbioru Drobiu Karczew Jacek Piwowarczyk. | Szczegóły oferty | 2023-08-01 12:20:00 |
Zamawiający CSP wprowadził osobę uprawnioną do składania postąpień przez wykonawcę Zakład Rozbioru Drobiu Karczew Jacek Piwowarczyk. Nazwisko osoby uprawnionej: Jacek Piwowarczyk | 2023-08-01 12:19:40 | |
Zarejestrowano użytkownika: Zakład Rozbioru Drobiu Karczew Jacek Piwowarczyk. | 2023-08-01 12:19:23 | |
Zamawiający: CSP zdefiniował nowe kryterium: Cena, Rodzaj kryterium: Cena, Waga: 100, Jednostka: PLN; Minimalne postąpienie: 1000, Charakter kryterium: Wzór: | 2023-08-01 12:17:07 | |
Zamawiający: CSP utworzył nową aukcję o nazwie: Cz. III - mięso drobiowe CSP Legionowo | 2023-08-01 11:51:35 |